Profiel

 

De eigenaar van Doumois Speakersystems is een gepassioneerd musicus met een fascinatie voor techniek. De kennis van klank en akoestiek van instrumenten en hun specifieke boventoonspectrum is een essentiele vaardigheid om speakers met superieure geluidskwaliteit te bouwen. De maker heeft deze vaardigheid opgedaan door jarenlang actief te zijn als musicus, zowel uitvoerend als docerend en dirigerend.

De emotie achter de klank wordt door de maker gekoppeld aan een gedegen technische kennis. In tegenstelling tot veel zogenaamde experts horen wij niet alleen de klok luiden, maar weten ook waar de klepel hangt. Al onze systemen worden met uiterste zorg vervaardigd. Om u zelf te overtuigen van de sublieme weergave van onze weergevers bieden wij de mogelijkheid dit in de eigen thuisomgeving te beluisteren en te beoordelen. De beste luisterruimte is en blijft tenslotte uw eigen woonkamer of luisterruimte.

Op al onze producten is een garantieperiode van vijf jaar van toepassing. Naast het standaard assortiment dat wij leveren bieden wij de mogelijkheid specifieke wensen te laten uitvoeren. Wij zijn altijd bereid vrijblijvend met u van gedachten te wisselen om te bepalen in hoeverre wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Wij bieden u de gelegenheid onze systemen een week te proberen in de eigen situatie, installatie en specifieke omstandigheden. Op deze wijze stellen wij u in staat een eigen oordeel te vormen en een daardoor weloverwogen keuze te kunnen maken.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om een luisterafspraak te maken zonder verplichtingen.