Hexa

Vanuit de filosofie van de Reference I hebben we nu een vloerstaand model ontwikkeld. Bij het ontwikkelen van de “Hexa” is het uitgangspunt geweest een weergever te vervaardigen zonder compromissen. De gebruikte componenten zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en behoren tot het absolute topsegment in de markt. Deze kastvorm draagt nog meer bij aan een ruimtelijke afstraling. Bijkomend voordeel van een vloerstaand model is dat er meer literinhoud gecreëerd werd, hierdoor loopt het laag minstens een half octaaf verder door naar beneden.

De kasten zijn dusdanig ontwikkeld en vervaardigd dat de akoestische invloed ervan nihil is. Naast akoestische perfectie is ook erg veel aandacht besteed aan de esthetische kant. De luidsprekers hebben een zeer exclusieve uitstraling en staan garant voor jarenlang luisterplezier. Het zal niet meevallen om bij de concurrent in deze prijsklasse een systeem te vinden dat beter klinkt, natuurlijk is dat aan u ter beoordeling!

Klankkenmerken zijn: neutraal, open, transparant, dynamisch, homogeen en rust. Afbeelding en plaatsing van instrumenten zijn van ongekende precisie en doorzichtigheid, ruimte en lucht worden als het ware tastbaar.

Dit model is ook in mdf-uitvoering verkrijgbaar, in de kleuren rood en groen. Zo wordt superieure geluidskwaliteit gekoppeld aan een trendy uitstraling.

Specificaties:

– Behuizing vervaardigd van massief hout
– 2-weg systeem
– 18 cm woofer Revelator sliced-papercone
– Modified Softdome Silk 1” Revelator Tweeter
– Zware vergulde aansluitterminals
– Frequentiebereik 35 – 25 khz
– Belastbaarheid 100 watt
– Rendement 91 db
– Nominale impedantie 8 ohm
– Afmetingen 90 x 23 x 32 (cm)
– Gewicht 30 kg
– Leverbaar in massief kersen, essen of berken of mdf.

Prijs op aanvraag